Accountantskantoor Schiedam - Krimpen aan de IJssel

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen, omdat je op zoek bent naar een accountant in de regio Schiedam - Krimpen aan de IJssel. Je zit aan het juiste adres, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is George van der Spek. Ik ben dagelijks verantwoordelijk voor de administratie en boekhouding van vele ondernemers in de regio Schiedam - Krimpen aan de IJssel.

Accountant in Schiedam - Krimpen aan de IJssel met passie en ervaring

Een passie voor MKB heb ik al van vroeger uit. Ik kom uit een horeca ondernemersgezin, waarin ik ondernemen met de paplepel ingegeven heb gekregen. Ik heb de HEAO fiscale economie afgerond en daarmee is mijn liefde voor administratie ontstaan. Tijdens mijn loopbaan heb ik bij verschillende internationale bedrijven ervaring op gedaan en in de keuken kunnen kijken. Ik zou me dan ook graag eens verdiepen in jouw situatie en onderneming.

Accountantskantoor OAMKB

Ik vertrouw mezelf op mijn kunde, maar wanneer ik tekort schiet heb ik altijd een netwerk om op terug te vallen. Doordat ik ben aangesloten bij OAMKB heb ik dagelijks contact met andere accountants, administrateurs en boekhouders. Dit houdt mijn kennis up to date en biedt een helpende hand in complexe situaties. Ik ben echter wel zelfstandig ondernemer.

Kopje koffie

Er zijn vele vormen waarin ik jou onderneming van dienst kan zijn, zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de gehele administratie aan mij over te laten. Maar als je vindt dat je dan te veel controle verliest kun je er ook voor kiezen om bepaalde onderdelen in eigen hand te houden of in samenwerking met mij te doorlopen. Ik zou dit graag allemaal een keer met je doorlopen in een vrijblijvende afspraak. Klik op de button hieronder en maak direct een afspraak, zodat we samen een kopje koffie kunnen drinken.