Accountantskantoor Schiedam - Krimpen aan de IJssel

Ben je ondernemer of zelfstandige en ben je op zoek naar een accountant in de regio Schiedam - Krimpen aan de IJssel? Dan zit je aan het juiste adres bij George van der Spek! George is een gedreven administrateur die zich richt op het MKB in de regio Schiedam - Krimpen aan de IJssel. George heeft een natuurlijke band met het MKB doordat hij is opgegroeid in een horeca ondernemersgezin. In zijn loopbaan heeft hij veel ervaring op gedaan bij internationale bedrijven.

Online accountant Schiedam - Krimpen aan de IJssel

De tijden zijn veranderd, tegenwoordig is communicatie via tal van kanalen mogelijk. Zo kan er naast bellen ook via mail, sms of Whatsapp gecommuniceerd worden. Dit zorgt voor duidelijkheid wanneer je daar behoefte aan hebt. Bij een samenwerking tussen ons zal de hoofdcommunicatie plaatsvinden via persoonlijke gesprekken. Echter wordt er aanvullend gebruik gemaakt van andere communicatie methoden. In geval van nood hebben we snel contact.

De kracht van OAMKB

George van der Spek is een zelfstandig ondernemer en kan functioneren als je accountant voor de regio Schiedam - Krimpen aan de IJssel. Hij staat er echter niet alleen voor, George is aangesloten bij OAMKB. Een aansluiting bij OAMKB wil zeggen dat je kunt terugvallen op een netwerk. In geval van lastige kwesties, ongewone situaties of andere zaken die meer aandacht verdienen kan George dus moeiteloos terugvallen op de expertise van andere accountants die aangesloten zijn bij OAMKB. Daarmee ben je verzekerd van een juiste afhandeling.

Vrijblijvende afspraak

Als je op zoek bent naar een accountant voor Schiedam - Krimpen aan de IJssel, dan kan George je zeker verder helpen. Hij bekijkt graag eens met jou de situatie en de mogelijkheden voor een samenwerking. Dat doet hij in een vrijblijvende afspraak. Daarin verkennen we alle mogelijkheden, zoals de taken de je wilt uitbesteden of welke zaken we eventueel samen doorwerken. Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak en een kopje koffie met George? Neem dan contact op.