Administratiekantoor Schiedam - Krimpen aan de IJssel

OAMKB levert een breed pakket aan administratieve diensten. Wij kunnen je bijvoorbeeld van dienst zijn bij het voeren van de boekhouding, het verrichten van de belastingaangiften, de jaarrekeningen, de salarisadministatie, financieringsaanvragen en bedrijfseconomische adviezen. Ons administratiekantoor in Schiedam - Krimpen aan de IJssel levert pro-actief advies gericht op aftrekposten en besparingen.

Administratie Schiedam - Krimpen aan de IJssel, anders dan andere administratiekantoren

Veel accountants- en administratiekantoren willen het liefst alleen maar grote klanten. Zij zullen jouw onderneming misschien wel aannemen, maar alleen om extra omzet te genereren, en niet omdat ze betrokken zijn bij jouw zaak. Je ziet de accountant of administrateur dan alleen maar als het tijd is om de jaarcijfers op te stellen. Bij administratiekantoor OAMKB in Schiedam - Krimpen aan de IJssel, is dit niet aan de orde. Persoonlijk en vooral regelmatig contact staat bij ons hoog in het vaandel.

Voordelen van administratiekantoor Schiedam - Krimpen aan de IJssel

Voordat je met ons in zee gaat, wil je natuurlijk weten wat wij voor je kunnen betekenen. Ieder accountants- en administratiekantoor biedt natuurlijk voordelen, toch hopen wij met de onze onderscheidend te kunnen zijn:

Wil je meer weten over ons administratiekantoor in Schiedam - Krimpen aan de IJssel? Neem dan vandaag nog contact op met OAMKB Schiedam - Krimpen aan de IJssel en begin ook met het automatiseren van je administratie.