Bedrijfsadviseur Schiedam

Ons administratiekantoor in Schiedam - Krimpen aan de IJssel is gespecialiseerd in het uitgebreid begeleiden van klanten op het gebied van zowel administratief alsook fiscaal advies. Je kunt bij ons terecht voor het af laten handelen van ingewikkelde belastingaangiften en het verkrijgen van belastingadvies. Daarnaast staan wij ook voor je klaar om een gedegen ongebonden bedrijfsadvies te geven voor de meer complexe vraagstukken. Zo adviseren wij je graag over:

Begeleiding bij je bedrijf

Heb je in de regio Schiedam - Krimpen aan de IJssel een onderneming die aan de vooravond van een flinke groeispurt staat of ben je een DGA? Dan zijn we je graag van dienst met regelmatige en werkbare specialistische ondersteuning. Een OAMKB professional bespreekt in dat geval de cijfers van de onderneming met de directie. Tijdens dat gesprek wordt met name stilgestaan bij aanpassingen op het vlak van product- en marktstrategieën die bij kunnen dragen aan het vergroten van de bedrijfswinst. Vanzelfsprekend laten we in dat geval ook andere onderdelen van uw bedrijf niet onderbelicht. We kunnen onder andere spreken over fiscale aangelegenheden, marketing, financiering en personeelszaken. Het is ons doel jou als ondernemer doorlopend van advies te voorzien welke winstgevend uitpakt.

Bij OAMKB werken we uitsluitend met senior adviseurs die met hun uitgebreide kennis en praktijkervaring de juiste service kunnen leveren. In het team van OAMKB bevinden zich uitsluitend senior adviseurs, die beschikken over veel kennis en ervaring, waardoor ze de beste service kunnen leveren. Ze zullen nergens voor terug schrikken. Ze zien ingewikkelde vraagstukken juist als een uitdaging. De consultant, waarmee je samenwerkt, is goed op de hoogte van zowel je bedrijfs- alsook je privéomstandigheden. Hierbij kan een integrale inventarisatie van de bekende en onbekende risicogebieden worden uitgevoerd. Zowel op rechtelijk, financieel als fiscaal gebied bieden we de beste oplossingsmogelijkheden. Daarbij hanteren we een effectieve en systematische werkwijze. Door de regie uit handen te geven aan de consultant, wordt het mogelijk dat onder andere een notaris, een advocaat en een belastingadviseur effectief met elkaar samen kunnen werken aan een zaak, wat uiteindelijk kosten bespaart. Wil je weten wat OAMKB voor hulpverlening, zoals belastingadvies Schiedam - Krimpen aan de IJssel, kan bieden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan om te ontdekken wat we voor jouw zaak kunnen betekenen.
 

 

 

Nu meer weten!