Boekhoudkantoor Schiedam - Krimpen aan de IJssel

Heb je een onderneming of ben je een zelfstandige en ben je op zoek naar een boekhouder in Schiedam - Krimpen aan de IJssel? Dan kan George van der Spek je zeker verder helpen. George heeft van vroeger uit al de mentaliteit van een MKB ondernemer, omdat hij opgroeide in een horeca ondernemersgezin. Daarnaast heeft hij de HEAO fiscale economie afgerond, waardoor hij startklaar is om jou te helpen met jou boekhouding.

Online boekhouder Schiedam - Krimpen aan de IJssel

De boekhouder is al lang niet meer iemand die op kantoor, tegenwoordig zijn er tal van manieren om contact te onderhouden met de boekhouder. Tijdens een samenwerking met George van der Spek zal de hoofdcommunicatie nog steeds plaatsvinden door middel van een persoonlijk contact. Maar dit wordt aangevuld door gebruik van nieuwe communicatie methoden, zo is er altijd duidelijkheid wanneer daar behoefte aan is.

Boekhouder met boekhoudsoftware in Schiedam - Krimpen aan de IJssel

George van der Spek is aangesloten bij OAMKB. Hij is echter nog steeds zelfstandige ondernemer. Een aansluiting bij OAMKB zorgt voor extra netwerk en mogelijkheden wanneer dat nodig is. Wanneer er zich een kwestie voor doet die George zelf niet zou kunnen oplossen, heeft hij dus nog altijd een netwerk om op terug te vallen. Zo komt hij altijd tot de juiste oplossing en ben jij verzekerd van een goed afhandeling!

Vrijblijvende afspraak

De administratie van uw bedrijf is erg belangrijk en het ligt wellicht gevoelig. Het is daarom zaak om een goede relatie te ontwikkelen tussen ondernemer en boekhouder. “Ik neem graag een keer de mogelijkheden met je door. Ik maak kennis met jou bedrijf en bekijk wat er precies van me gevraagd wordt. Er zijn wellicht zaken die je zelf in de hand wil houden of specifieke situaties waar je me op wilt wijzen. Ik stel voor samen een kopje koffie te drinken in een vrijblijvende afspraak.” Maak een afspraak.