Juridische hulp Schiedam

OAMKB helpt je verder. Samen met de juristen van HBO kunnen we je pasklare oplossingen aanbieden. Dankzij onze samenwerking met HBO Juristen, is accountantskantoor Schiedam - Krimpen aan de IJssel in staat om al onze klanten een compleet dienstenpakket aan te bieden. Aangezien we je zowel financiële alsook juridische ondersteuning kunnen geven, hoef je niet langer moeite te doen om deze expertises elders te zoeken. Sterke oplossingen op maat, daar gaan we voor.

HBO Juristen over het gehele land zijn nu via één plek te bereiken. Dit vernieuwende juridisch adviesbureau biedt raadgeving op maat. Je krijgt altijd te maken met een vooraf vaststaand tarief dat betaalbaar is en altijd wordt getoetst door een senior jurist. Met accountantskantoor Schiedam - Krimpen aan de IJssel weet je altijd meteen waar je aan toe bent.

Ben je al klant van OAMKB en loop je tegen juridische vraagstukken over je bedrijf aan? Dan zal de administrateur of consulent je doorverwijzen naar HBO Juristen waar je met al je verzoeken terecht kunt. Vanzelfsprekend vinden we het prettig als je ons informeert over je ervaringen bij HBO Juristen, zodat wij je – waar nodig – van aanvullende hulp kunnen voorzien.
Hiernaast staat er een juridische helpdesk altijd voor je klaar met kosteloos advies. Je kunt te allen tijde hier eerst terecht. Blijkt dat je vraag ingewikkelder is en is er meer tijd nodig om tot een oplossing te kunnen komen? Dan ontvang je van ons eerst een overzichtelijke offerte en gaat HBO Juristen meteen voor je aan de slag zodra je die offerte hebt goedgekeurd.

Accountants van OAMKB geven een deugdelijk, open en praktisch advies dat past bij jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken op welke manieren we je van dienst kunnen zijn. We maken graag geheel vrijblijvend een offerte voor je op.

 

 

Nu meer weten!